Supă De Tăiței De Pui Vietnameză

Supă De Tăiței De Pui Vietnameză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete vietnameze, așa că încercați supa de tăiței de pui Vietnameză. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 2.76 pe portie. O porție conține 356 calorii, 38g de proteine, și 8g de grăsime. Este perfect pentru Toamna. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați cilantro, usturoi, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până pene de var ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Înghețată ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 56%. Încercați Pho Ga-Supă Vietnameză De Tăiței De Pui, Supă De Tăiței De Pui Vietnameză, și Supă De Tăiței De Pui Vietnameză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 9 ingrediente într-un cuptor olandez mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Scoateți puiul din tigaie; se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Tăiați în bucăți de mărimea mușcăturii.
4
Gatiti bețișoarele de orez in apa clocotita 5 minute; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Împărțiți puiul și tăiței uniform între 4 boluri mari. Polonic 2 cani supa in fiecare bol. Topiți fiecare porție cu 1/4 cană de varză și 1 1/2 lingurițe fiecare de ceapă, coriandru, busuioc și mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
VarzăVarză
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
PolonicPolonic
6
Se servește cu pene de var; garnisiți cu chile tocat, sos de pește sau ulei de chili, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
Sos De PeșteSos De Pește
Ulei De ChiliUlei De Chili
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista