Supă De Tăiței De Pui

Supă De Tăiței De Pui
Nevoie de o curs principal fără lactate? Supa de tăiței de pui ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 555 calorii, 45g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână tulpini de țelină, morcovi, pui tăiat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Tăiței De Pui Cu Unt, Supă de tăiței de pui, și Supă De Tăiței De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați excesul de grăsime din pui. În cuptorul olandez sau oala de stoc, puneți puiul, măruntaiele (cu excepția ficatului) și gâtul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
FicatFicat
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați ingredientele rămase de pui și bulion; se încălzește la fierbere. Spumă degresată din bulion; reduceți căldura la minim. Acoperiți și fierbeți aproximativ 45 de minute sau până când sucul de pui nu mai este roz când se taie centrele celor mai groase bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
BulionBulion
SucSuc
3
Scoateți puiul din bulion. Pui rece aproximativ 10 minute sau doar până când se răcește suficient pentru a se descurca. Se strecoară bulionul prin strecurătoare căptușită cu pânză de brânză; aruncați legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
SitaSita
4
Îndepărtați pielea și oasele de la pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
5
Tăiați puiul în bucăți de 1/2 inch. Degresați și aruncați grăsimea din bulion. Utilizați imediat sau acoperiți și refrigerați bulionul și puiul în recipiente separate până la 24 de ore sau congelați pentru utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
BulionBulion
6
Adăugați suficientă apă în bulion pentru a măsura 5 căni. În cuptorul olandez, se încălzește bulionul, morcovii tăiați, țelina tăiată, ceapa tocată și granulele de bouillon până la fierbere. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți aproximativ 15 minute sau până când morcovii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Granule De BouillonGranule De Bouillon
MorcovMorcov
țelinățelină
BulionBulion
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
7
Se amestecă tăiței și puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PastePaste
8
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura la minim; fierbeți neacoperit 7 până la 10 minute sau până când tăiței sunt fragede, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
9
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista