Nevoie de un fel principal fără lactate? Supa de tăiței de porc și Udon ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 78g de proteine, 52G de grăsime, și un total de 1021 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 9.12 pe portie, această rețetă acoperă 62% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 ore și 35 de minute. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați umărul de porc, habanero, ciupercile shiitake și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Încercați Udon Noodle se amestecă cu carne de porc și Edamame, Supă de tăiței Udon, și Supă De Tăiței Udon Miso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți un vas mare sau un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
3
Se adaugă morcovii și ceapa și se sotează până încep să se caramelizeze. Apoi, adăugați ghimbirul, usturoiul și habanero.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Habanero Chili
Grăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Se sotează până când legumele devin aromate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
5
Adăugați restul de 2 linguri de ulei și ciupercile și varza. Se amestecă sosul tamari, bulionul de pui și carnea de porc. Reduceți focul la minim, acoperiți și lăsați să fiarbă aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
(rezervati 1 Lingura)
Tamari
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
6
Pentru a servi, împărțiți tăiței pregătiți între 4 boluri de dimensiuni de antreu. Puneți supa în boluri și garnisiți fiecare cu frunze de coriandru, varză de fasole și pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
3 Picături De Sos De Soia
Pană De Var
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Polonic
7
Stropiți cu sos tamari suplimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tamari
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
8
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Într-un castron mic, amestecați uleiul de măsline, usturoiul, sarea și piperul. Folosind o perie de patiserie, întindeți amestecul pe umărul de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De Porc
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Puneți carnea pe un raft setat într-o tigaie de prăjire. Prăjiți timp de 20 de minute, apoi reduceți căldura la 325 de grade F. Continuați să gătiți până când un termometru citit instantaneu introdus în umăr citește 185 de grade F, aproximativ 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De Susan
11
Scoateți carnea de porc din cuptor și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a manipula, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ