Supă de tăiței de porc și Udon

Supă de tăiței de porc și Udon
Nevoie de un fel principal fără lactate? Supa de tăiței de porc și Udon ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 78g de proteine, 52G de grăsime, și un total de 1021 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 9.12 pe portie, această rețetă acoperă 62% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 ore și 35 de minute. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați umărul de porc, habanero, ciupercile shiitake și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Încercați Udon Noodle se amestecă cu carne de porc și Edamame, Supă de tăiței Udon, și Supă De Tăiței Udon Miso pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți un vas mare sau un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Se adaugă morcovii și ceapa și se sotează până încep să se caramelizeze. Apoi, adăugați ghimbirul, usturoiul și habanero.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalote, Tăiate în Felii Subțirișalote, Tăiate în Felii Subțiri
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Se sotează până când legumele devin aromate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
5
Adăugați restul de 2 linguri de ulei și ciupercile și varza. Se amestecă sosul tamari, bulionul de pui și carnea de porc. Reduceți focul la minim, acoperiți și lăsați să fiarbă aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
TamariTamari
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
6
Pentru a servi, împărțiți tăiței pregătiți între 4 boluri de dimensiuni de antreu. Puneți supa în boluri și garnisiți fiecare cu frunze de coriandru, varză de fasole și pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
Pană De VarPană De Var
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
PolonicPolonic
7
Stropiți cu sos tamari suplimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamariTamari
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
8
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
9
Într-un castron mic, amestecați uleiul de măsline, usturoiul, sarea și piperul. Folosind o perie de patiserie, întindeți amestecul pe umărul de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
10
Puneți carnea pe un raft setat într-o tigaie de prăjire. Prăjiți timp de 20 de minute, apoi reduceți căldura la 325 de grade F. Continuați să gătiți până când un termometru citit instantaneu introdus în umăr citește 185 de grade F, aproximativ 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
11
Scoateți carnea de porc din cuptor și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a manipula, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate83
Revista