Supă De Tăiței De Năut

Supă De Tăiței De Năut
Supa de tăiței de năut ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 166 calorii, 8g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1336 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați paste, morcov, năut și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Încercați Supă De Pui Cu Tăiței De Năut, Supă Finală De Tăiței De Năut, și Supă De Tăiței De Pui De Năut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați o oală mare de supă cu bulion, aproximativ 1/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se adaugă morcovii, țelina și ceapa și se sotează la foc mare până când ceapa devine translucidă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați ciuperci și mai mult bulion, dacă este necesar. Continuați să gătiți la foc mare până când ciupercile sunt moi, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
4
Adăugați bulionul rămas, frunzele de dafin, miso și tamari. Acoperiți și aduceți la fierbere. Odată ce fierbe, adăugați paste și reduceți focul la mediu. Gatiti inca 6 minute, sau pana cand pastele sunt al dente (ajustati timpul in consecinta). Se amestecă năutul și testul de gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
TamariTamari
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
MisoMiso
5
Adăugați mai mult miso sau sare, dacă este necesar sau dorit. Lăsați supa să încălzească ușor năutul. Pescuiți frunzele de dafin și serviți.Informații Nutriționale
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
MisoMiso
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
1
8cantitate pe porție
2
Calorii
3
280grăsime
4
Carbohidrați
5
44gfibre dietetice11gzahăr7gproteine17g
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista