Supă De Tăiței De Năut

Supă De Tăiței De Năut
Supa de tăiței de năut ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 166 calorii, 8g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1336 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați paste, morcov, năut și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Încercați Supă De Pui Cu Tăiței De Năut, Supă Finală De Tăiței De Năut, și Supă De Tăiței De Pui De Năut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați o oală mare de supă cu bulion, aproximativ 1/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se adaugă morcovii, țelina și ceapa și se sotează la foc mare până când ceapa devine translucidă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Adăugați ciuperci și mai mult bulion, dacă este necesar. Continuați să gătiți la foc mare până când ciupercile sunt moi, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
4
Adăugați bulionul rămas, frunzele de dafin, miso și tamari. Acoperiți și aduceți la fierbere. Odată ce fierbe, adăugați paste și reduceți focul la mediu. Gatiti inca 6 minute, sau pana cand pastele sunt al dente (ajustati timpul in consecinta). Se amestecă năutul și testul de gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
TamariTamari
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
MisoMiso
5
Adăugați mai mult miso sau sare, dacă este necesar sau dorit. Lăsați supa să încălzească ușor năutul. Pescuiți frunzele de dafin și serviți.Informații Nutriționale
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
MisoMiso
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
1
8cantitate pe porție
2
Calorii
3
280grăsime
4
Carbohidrați
5
44gfibre dietetice11gzahăr7gproteine17g
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista