Supă De Tăiței De Năut
Supa de tăiței de năut ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 166 calorii, 8g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1336 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați paste, morcov, năut și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Încercați Supă De Pui Cu Tăiței De Năut, Supă Finală De Tăiței De Năut, și Supă De Tăiței De Pui De Năut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o oală mare de supă cu bulion, aproximativ 1/4 cană.
Se adaugă morcovii, țelina și ceapa și se sotează la foc mare până când ceapa devine translucidă, aproximativ 3 minute.
Adăugați ciuperci și mai mult bulion, dacă este necesar. Continuați să gătiți la foc mare până când ciupercile sunt moi, aproximativ 3 minute.
Adăugați bulionul rămas, frunzele de dafin, miso și tamari. Acoperiți și aduceți la fierbere. Odată ce fierbe, adăugați paste și reduceți focul la mediu. Gatiti inca 6 minute, sau pana cand pastele sunt al dente (ajustati timpul in consecinta). Se amestecă năutul și testul de gust.
Adăugați mai mult miso sau sare, dacă este necesar sau dorit. Lăsați supa să încălzească ușor năutul. Pescuiți frunzele de dafin și serviți.Informații Nutriționale
44gfibre dietetice11gzahăr7gproteine17g