Ancho pui Tortilla supa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 801 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,18 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de roșii conservate, apă, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Supă de Tortilla prăjită la foc cu fâșii de tortilla Ancho, Cina in seara asta: supa de pui Ancho cu găluște Masa, și Supă De Pui-Tortilla pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. feliați tortilele în benzi de 1/2 inci și împrăștiați pe o foaie mare de copt. Pulverizați cu spray de gătit și coaceți până devin aurii și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Scoateți din cuptor și rezervați.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
În timp ce tortilele sunt crocante, adăugați chilele ancho și bulionul de pui într-o oală mare și aduceți la fierbere la foc mediu. Reduceți focul la minim și fierbeți până când chilele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Ancho Ardei Iute
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se scoate de pe foc pentru a se răci.
5
În timp ce anchos se fierbe, încălziți o oală medie de supă cu ulei vegetal la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se adaugă porumbul și se sotează până se carbonizează la margini, 2 până la 3 minute. Reduceți puțin focul, adăugați ceapa, jalapeno, ardeiul roșu chile și usturoiul. Condimentează cu chimen, boia afumată și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Roșu
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Hârtie De Orez
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
7
Se sotează 5 minute, apoi se amestecă roșiile. Pureați anchosul și stocul într-un robot de bucătărie, apoi adăugați-l în oala cu supă. Se amestecă mierea și puiul mărunțit și se condimentează cu sare și piper, după gust. Se diluează supa cu 1 sau 2 căni de apă și se fierbe la foc mic pentru a combina aromele, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Ceapa Tocata
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Zest și suc 1 var și se adaugă la oala de supă. Semințe și zaruri avocado și se adaugă într-un castron mic. Rochie cu sucul de var rămas.