Supă de Tortilla cu fasole Pinto

Supă de Tortilla cu fasole Pinto
Supa de Tortilla cu fasole Pinto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 6 și costă $1.62 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 297 calorii. Dacă aveți la îndemână usturoi, ceapă, frunze de kale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este minunat. Încercați Fasole Pinto, Ardei Prăjiți Și Supă De Varză, Supă de Tortilla vegetariană cu fasole neagră, și Supă de Tortilla groasă cu fasole neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o cratiță mare la foc mediu. Pulverizați ușor cu ulei de măsline (opțional) și adăugați ceapă și usturoi și gătiți, amestecând frecvent, până când începe să se rumenească, 4 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Se toarnă totul în blender împreună cu pulberea chipotle și se procesează până se omogenizează. Puneți oala la foc mediu. Când este fierbinte, adăugați piureul și amestecați aproape constant până se îngroașă până la consistența pastei de roșii, aproximativ 6 minute. (Atenție-urmăriți "erupțiile"fierbinți și clocotitoare!)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute De ChileArdei Iute De Chile
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați bulion, apă, oregano (dacă utilizați) și fasole pinto scursă. Aduceți la fierbere, apoi reglați căldura pentru a menține un foc mic. Se fierbe timp de 30 de minute. În timp ce supa se gătește, pregătiți tortilele. Preîncălziți cuptorul la 191°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole PintoFasole Pinto
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Tăiați fiecare tortilla în jumătate (se poate face într-o stivă dacă aveți un cuțit ascuțit). Apoi tăiați fiecare jumătate în benzi late de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Așezați benzile într-un singur strat pe o foaie de copt și presărați sare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Coaceți aproximativ 15 minute, amestecând la fiecare 5 minute, până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească descoperit până când supa este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Adăugați spanac (sau smog sau kale) în supă și condimentați cu sare după gust, în funcție de sarea bulionului. Gatiti, amestecand, pana cand verdeata se ofileste, aproximativ 2 minute pentru spanac, mai mult pentru smog sau varza. Puneți supa în 6 boluri de supă. Împărțiți chipsurile de avocado și tortilla printre boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
VerziiVerzii
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Chard ElvețianChard Elvețian
KaleKale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
PolonicPolonic
9
Se servește cald, cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista