Supa de Tortilla cu fasole Pinto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 6 și costă $1.62 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 297 calorii. Dacă aveți la îndemână usturoi, ceapă, frunze de kale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este minunat. Încercați Fasole Pinto, Ardei Prăjiți Și Supă De Varză, Supă de Tortilla vegetariană cu fasole neagră, și Supă de Tortilla groasă cu fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o cratiță mare la foc mediu. Pulverizați ușor cu ulei de măsline (opțional) și adăugați ceapă și usturoi și gătiți, amestecând frecvent, până când începe să se rumenească, 4 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se toarnă totul în blender împreună cu pulberea chipotle și se procesează până se omogenizează. Puneți oala la foc mediu. Când este fierbinte, adăugați piureul și amestecați aproape constant până se îngroașă până la consistența pastei de roșii, aproximativ 6 minute. (Atenție-urmăriți "erupțiile"fierbinți și clocotitoare!)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute De Chile
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați bulion, apă, oregano (dacă utilizați) și fasole pinto scursă. Aduceți la fierbere, apoi reglați căldura pentru a menține un foc mic. Se fierbe timp de 30 de minute. În timp ce supa se gătește, pregătiți tortilele. Preîncălziți cuptorul la 191°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Pinto
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Tăiați fiecare tortilla în jumătate (se poate face într-o stivă dacă aveți un cuțit ascuțit). Apoi tăiați fiecare jumătate în benzi late de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Așezați benzile într-un singur strat pe o foaie de copt și presărați sare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Coaceți aproximativ 15 minute, amestecând la fiecare 5 minute, până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească descoperit până când supa este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Adăugați spanac (sau smog sau kale) în supă și condimentați cu sare după gust, în funcție de sarea bulionului. Gatiti, amestecand, pana cand verdeata se ofileste, aproximativ 2 minute pentru spanac, mai mult pentru smog sau varza. Puneți supa în 6 boluri de supă. Împărțiți chipsurile de avocado și tortilla printre boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)