Supa de Tortilla ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 462 calorii. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, brânză monterey jack, pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma varul, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă de Tortilla prăjită la foc cu benzi de tortilla Ancho, Supă De Tortilla, și Supă De Tortilla.
Instrucțiuni
1
Tăiați tortilla în jumătate; tăiați jumătățile în benzi de 1/4 inch. În cratița de 3 litri, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti fasiile in ulei, 1/3 la un moment dat, pana se rumenesc si se crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scoateți din tigaie; scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
3
Încălziți uleiul rămas în cratiță la foc mediu-mare.
Tăiați în felii de 1 inch. Împărțiți jumătate din benzile de tortilla între 4 boluri individuale de servire. Oală în supă. Se acoperă cu avocado și brânză; garnisiți cu fâșii de tortilla rămase și coriandru.