Supă de tort de pește (odeng Tang)

Supă de tort de pește (odeng Tang)
Supa de tort de pește (odeng Tang) este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 1 și costă 4,42 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 222 calorii. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți tort de pește, de daikon, pătrat de alge marine și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Încercați Supă Tang Hoon, Supă ABC (Luo Song Tang), și Galbi Tang (Supă Coreeană De Coaste Scurte De Vită) pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Skyfall Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateUșor
Gata În2 m.
Porții1
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista