Supă De Tarhon De Sparanghel
Nevoie de o supă fără gluten, primară și vegetariană? Supa de tarhon de sparanghel ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 124 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți sparanghel, șalotă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cremă De Supă De Sparanghel Cu Iaurt Și Tarhon, sparanghel cu vinaigretă de tarhon, și Sparanghel Cu Lămâie-Tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți sparanghelul și rupeți și aruncați capetele dure. Tăiați grosier sparanghelul.
Într - o tigaie de 4 până la 5 litri la foc mediu, amestecați uleiul de măsline și șalotele până când șalotele sunt limpezi, aproximativ 3 minute.
Adăugați sparanghel, 1 1/2 linguri de tarhon, bulion de legume și 2 căni de apă. Aduceți la fierbere la foc mare și gătiți până când sparanghelul este fraged-crocant când este străpuns, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Între timp, bateți smântâna până când ține vârfuri moi.
Într-un blender, supă pură până se omogenizează, câte o porție. Condimentează după gust cu sare.
Puneți supa în tigaie și amestecați la foc mare până la abur. Se toarnă în boluri și se presară cu tarhon rămas.
Adăugați o porție egală de frișcă în fiecare bol.