Supă De Taco De Curcan

Supă De Taco De Curcan
Reteta Supa de Taco de curcan este gata în aproximativ 1 oră și 5 minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 8. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 260 calorii. 189 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, suc de lămâie, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 81%. Încercați Supă De Taco De Curcan, Supă De Taco Cu Chili De Curcan, și Turcia Taco Supa - 7 Puncte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu-mare și amestecați curcanul măcinat. Gatiti si amestecati pana cand curcanul este crud, rumenit uniform si nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia TerestrăTurcia Terestră
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Transferați curcanul într-un castron; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
În aceeași tigaie, amestecați ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa este aproape translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați morcovii și țelina. Continuați să gătiți și amestecați până se înmoaie, încă aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
5
Se amestecă porumbul, usturoiul, condimentul taco, chimenul, pudra de chili, oregano uscat și aproximativ 1/4 cană de coriandru împreună cu curcanul gătit. Gatiti si amestecati pana cand este parfumat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Oregano UscatOregano Uscat
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
UsturoiUsturoi
Toată TurciaToată Turcia
ChimenChimen
PorumbPorumb
6
Se amestecă roșiile, boabele de rinichi, ardeiul verde chile, măslinele, bulionul de pui, apa și sucul de lămâie. Condimentează cu sare și piper negru. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minim și continuați să fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ardei Iute VerdeArdei Iute Verde
Supă De PuiSupă De Pui
FasoleFasole
Suc De LămâieSuc De Lămâie
TomateTomate
MăslineMăsline
ApăApă
7
Îndepărtați jumătățile de chile și garnisiți cu cilantro rămas înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Ardei IuteArdei Iute

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
O petală de trandafir uscată parfumată și potpourri de fructe de pădure curg o intrare luxuriantă și suculentă. Conservele de zmeură mai întunecate și aromele de mure umplu midpalatul, cu accente de cuișoare și podea de pădure care arată până la final. Acest vin este opulent și mătăsos de la început până la sfârșit, cu note minunate de fructe și condimente care persistă pe gust.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista