Supă de supă de cartofi s-ar putea să fiu o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 8 porții cu 365 calorii, 15g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 147 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați lapte, sare, țelină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, care este solid. Încercați Brânză de legume brânză {AKA supă de cartofi cu brânză Broccoli}, Bacon - Cheddar conopidă Chowder (o alternativă cu conținut scăzut de carbohidrați la supa de cartofi la cuptor!)- Iowa Fata Mănâncă, și Chowder De Șuncă De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați cartofii, morcovii, țelina, ceapa și sarea într-un vas mare cu apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Morcov
țelină
Ceapă
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Între timp, combinați untul, laptele și făina într-o cratiță mică la foc mediu-mic. Se amestecă constant până se omogenizează și se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se toarnă amestecul de lapte în legume fierte. Se amestecă porumbul și brânza până se topește brânza.