Supa de Sud-Vest este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 211 calorii, 12g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ceapă, mușchi măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Supă De Sud-Vest, Supă De Sud-Vest, și Supă De Salsa Din Sud-Vest pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În oala mare antiaderentă, gătiți carnea și ceapa la foc mediu până când carnea este gata, aproximativ 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți excesul de grăsime.
3
Adăugați ingredientele rămase, cu excepția porumbului. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți, fierbeți aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
4
Adăugați porumb, continuați să gătiți, acoperit, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat