Supă de Succotash cu crutoane de piper negru

Supa Succotash cu crutoane de piper negru ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 210 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de cuburi de 2 inci pâine cu aluat, porumb cremă, piper crăpat grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă de Succotash cu crutoane de piper negru, Supă De Mazăre Cu Crutoane De Pisică Neagră-W, și Supă de mazăre cu crutoane de pisică neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Adăugați pâine și piper și amestecați pentru a acoperi. Saut până când crutoanele sunt aurii și crocante pe toate părțile, amestecând ocazional, aproximativ 12 minute.
Se presară cu sare. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește complet; depozitați etanș la temperatura camerei.)
Topiți untul într-o oală mare și grea la foc mediu.
Adăugați praz, șalotă și usturoi; saut până când prazul este moale, aproximativ 5 minute.
Adăugați 4 linguri de pătrunjel, cimbru și oregano; saut până la parfumat, aproximativ 3 minute.
Se amestecă ardeiul gras roșu.
Adăugați bulion și fasole lima și aduceți supa la fiert. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când fasolea lima este fragedă, aproximativ 10 minute.
Adăugați porumb cremă și sâmburi de porumb și încălziți.
Scoateți supa de pe foc; condimentează după gust cu sare. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se dă la frigider neacoperit până la rece, apoi se acoperă și se păstrează la frigider. Aduceți la foc mic înainte de a continua.)
Supă de oală în boluri. Completați fiecare cu câteva crutoane și câteva din cele 2 linguri de pătrunjel rămase.
Serviți, trecând separat crutoanele rămase.
Pătrunjelul Italian, uneori etichetat cu pătrunjel cu frunze plate, are o aromă și o aromă mai puternice decât soiul obișnuit cu frunze ondulate.