Supă de Succotash cu crutoane de piper negru

Supă de Succotash cu crutoane de piper negru
Supa Succotash cu crutoane de piper negru ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 210 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de cuburi de 2 inci pâine cu aluat, porumb cremă, piper crăpat grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă de Succotash cu crutoane de piper negru, Supă De Mazăre Cu Crutoane De Pisică Neagră-W, și Supă de mazăre cu crutoane de pisică neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați pâine și piper și amestecați pentru a acoperi. Saut până când crutoanele sunt aurii și crocante pe toate părțile, amestecând ocazional, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
3
Se presară cu sare. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește complet; depozitați etanș la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1
Topiți untul într-o oală mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați praz, șalotă și usturoi; saut până când prazul este moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3
Adăugați 4 linguri de pătrunjel, cimbru și oregano; saut până la parfumat, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Se amestecă ardeiul gras roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
5
Adăugați bulion și fasole lima și aduceți supa la fiert. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când fasolea lima este fragedă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau DovleceiDovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau Dovlecei
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
6
Adăugați porumb cremă și sâmburi de porumb și încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
Porumb CremăPorumb Cremă
7
Scoateți supa de pe foc; condimentează după gust cu sare. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se dă la frigider neacoperit până la rece, apoi se acoperă și se păstrează la frigider. Aduceți la foc mic înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
8
Supă de oală în boluri. Completați fiecare cu câteva crutoane și câteva din cele 2 linguri de pătrunjel rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
9
Serviți, trecând separat crutoanele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
1
Pătrunjelul Italian, uneori etichetat cu pătrunjel cu frunze plate, are o aromă și o aromă mai puternice decât soiul obișnuit cu frunze ondulate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Cu Frunze PlatePătrunjel Cu Frunze Plate

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
În ciuda prospețimii sale încă tinerești, arată caracteristica Riesling fructată fină și un indiciu subiacent de mineral din solul de ardezie Devonian albastru/gri.Serviți acest vin răcoritor ușor răcit! Ca aperitiv și, mai ales când este mai matur, în combinație cu fructe de mare sau păsări de curte.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate8
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista