Supă de Squash în boluri de dovleac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de dovlecei în bolurile de dovleac. Pentru $ 2.06 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 331 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați piper, ceapă prăjită, prosciutto și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supă De Dovleac-Ghindă, Supă De Dovleac Și Butternut, și Supă de dovleac și dovleac la grătar.
Instrucțiuni
Faceți bolurile: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Folosiți un cuțit pentru a tăia un cerc mare în jurul tulpinii fiecărui dovleac (faceți o tăietură în zig-zag, dacă doriți).
Scoateți capacul și scoateți semințele și fibrele.
Presărați interiorul fiecăruia cu 1/2 linguriță fiecare zahăr și sare.
Așezați dovlecii și capacele pe o foaie de copt; prăjiți până se înmoaie, 20 până la 35 de minute, în funcție de dimensiunea lor.
Între timp, faceți supa: topiți untul într-o cratiță mare la foc mic.
Adăugați ceapa și 1 linguriță de sare. Îndepărtați frunzele de cimbru în oală, creșteți focul la mediu și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este moale, aproximativ 5 minute.
Adăugați dovlecelul și zahărul și gătiți, amestecând, până la glazurare, 3 până la 4 minute.
Adăugați 5 căni de apă și aduceți la fierbere. Reduceți focul la minim și fierbeți, neacoperit, până când dovlecelul este fraged, 15 până la 20 de minute.
Lucrând în loturi, transferați supa într-un blender, spargeți capacul pentru a lăsa aburul să scape și piureul până se omogenizează; reveniți în cratiță (sau piureul direct în tigaie cu un blender de imersie). Amestecați smântâna grea, dacă doriți. Se condimentează cu sare și piper și se acoperă după dorință.
Fotografie de Steve Giralt