Supă de Squash Butternut cu salvie
Supa de Squash Butternut cu salvie ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 189 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Un amestec de suc de mere, frunze de salvie, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 87%. Încercați Suc de fructe de Butternut și supă de salvie cu pesmet de salvie, Supă de dovleac și salvie, și Supă De Squash Butternut Cu Salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mare, aduceți la fiert 2 căni de bulion și suc.
Între timp, curățați dovleceii, semințele și tăiați-le în bucăți de 1 inch (aveți nevoie de 7 până la 8 căni).
Adăugați dovlecei, ceapă și frunze întregi de salvie la tigaie, acoperiți și reveniți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când dovlecelul este foarte fraged atunci când este străpuns, aproximativ 30 de minute.
Cu o lingură pliată, transferați aproximativ jumătate din legume într-un robot de bucătărie sau blender. Vârtej pentru a lin pur, adăugând doar suficient bulion pentru a facilita.
Se toarnă pur într-un castron și se repetă la legumele rămase pure.
Întoarceți legumele curățate în bulion în tigaie. Dacă supa este mai groasă decât vă place, subțire cu mai mult bulion. Se amestecă la foc mediu până când supa este fierbinte.
Adăugați crme frache, salvie și sare după gust.