Supă de Squash Butternut cu salvie

Supă de Squash Butternut cu salvie
Supa de Squash Butternut cu salvie ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 189 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Un amestec de suc de mere, frunze de salvie, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 87%. Încercați Suc de fructe de Butternut și supă de salvie cu pesmet de salvie, Supă de dovleac și salvie, și Supă De Squash Butternut Cu Salvie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mare, aduceți la fiert 2 căni de bulion și suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Între timp, curățați dovleceii, semințele și tăiați-le în bucăți de 1 inch (aveți nevoie de 7 până la 8 căni).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
3
Adăugați dovlecei, ceapă și frunze întregi de salvie la tigaie, acoperiți și reveniți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când dovlecelul este foarte fraged atunci când este străpuns, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Cu o lingură pliată, transferați aproximativ jumătate din legume într-un robot de bucătărie sau blender. Vârtej pentru a lin pur, adăugând doar suficient bulion pentru a facilita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se toarnă pur într-un castron și se repetă la legumele rămase pure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Întoarceți legumele curățate în bulion în tigaie. Dacă supa este mai groasă decât vă place, subțire cu mai mult bulion. Se amestecă la foc mediu până când supa este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Polonic în cani.
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
8
Adăugați crme frache, salvie și sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate71
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista