Supă de sparanghel răcită cu prăjituri calde de păstrăv

Supă de sparanghel răcită cu prăjituri calde de păstrăv
Supa de sparanghel răcită cu prăjituri calde de păstrăv ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Această rețetă face 6 porții cu 208 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de sparanghel, frișcă, bulion de legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 52%. Încercați Supă de cartofi răcită cu păstrăv afumat, Supă răcită de lămâie de nucă de cocos cu găluște caldă de ananas, și Supă De Sparanghel Răcită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă ulei de măsline într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați ceapa și amestecați des până se limpezește, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Adăugați sparanghel și 2 1/2 cani bulion. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul și se fierbe, amestecând ocazional, până când sparanghelul este foarte fraged când este străpuns, 10 până la 14 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
3
Lucrând în loturi și ținând capacul în jos cu un prosop, amestecați amestecul de sparanghel într-un blender până când este foarte neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se toarnă într-un castron mare și se amestecă smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se adaugă sare și piper după gust. Acoperiți și răciți până la rece, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
6
Dacă supa este prea groasă, mai amestecați puțin bulion. Gustați și adăugați mai multă sare și piper, dacă doriți. Supă de oală în șase boluri largi și puțin adânci. Setați o prăjitură caldă de păstrăv în centrul fiecăruia și prăjituri de top în mod egal cu moreluri marinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Ciuperci MorelCiuperci Morel
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
PăstrăvPăstrăv
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru ServireSosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic
7
Stropiți puțin ulei de trufe peste supă în jurul prăjiturilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De TrufeUlei De Trufe
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru ServireSosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
8
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista