Supă de sparanghel răcită cu prăjituri calde de păstrăv

Supă de sparanghel răcită cu prăjituri calde de păstrăv
Supa de sparanghel răcită cu prăjituri calde de păstrăv ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Această rețetă face 6 porții cu 208 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de sparanghel, frișcă, bulion de legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 52%. Încercați Supă de cartofi răcită cu păstrăv afumat, Supă răcită de lămâie de nucă de cocos cu găluște caldă de ananas, și Supă De Sparanghel Răcită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă ulei de măsline într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați ceapa și amestecați des până se limpezește, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați sparanghel și 2 1/2 cani bulion. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul și se fierbe, amestecând ocazional, până când sparanghelul este foarte fraged când este străpuns, 10 până la 14 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
3
Lucrând în loturi și ținând capacul în jos cu un prosop, amestecați amestecul de sparanghel într-un blender până când este foarte neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se toarnă într-un castron mare și se amestecă smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Se adaugă sare și piper după gust. Acoperiți și răciți până la rece, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
6
Dacă supa este prea groasă, mai amestecați puțin bulion. Gustați și adăugați mai multă sare și piper, dacă doriți. Supă de oală în șase boluri largi și puțin adânci. Setați o prăjitură caldă de păstrăv în centrul fiecăruia și prăjituri de top în mod egal cu moreluri marinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ciuperci MorelCiuperci Morel
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
PăstrăvPăstrăv
2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
PolonicPolonic
7
Stropiți puțin ulei de trufe peste supă în jurul prăjiturilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De TrufeUlei De Trufe
2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®
8
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista