Supă de sparanghel răcită cu prăjituri calde de păstrăv

Supa de sparanghel răcită cu prăjituri calde de păstrăv ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Această rețetă face 6 porții cu 208 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de sparanghel, frișcă, bulion de legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 52%. Încercați Supă de cartofi răcită cu păstrăv afumat, Supă răcită de lămâie de nucă de cocos cu găluște caldă de ananas, și Supă De Sparanghel Răcită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă ulei de măsline într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați ceapa și amestecați des până se limpezește, 4 până la 5 minute.
Adăugați sparanghel și 2 1/2 cani bulion. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul și se fierbe, amestecând ocazional, până când sparanghelul este foarte fraged când este străpuns, 10 până la 14 minute.
Lucrând în loturi și ținând capacul în jos cu un prosop, amestecați amestecul de sparanghel într-un blender până când este foarte neted.
Se toarnă într-un castron mare și se amestecă smântâna.
Se adaugă sare și piper după gust. Acoperiți și răciți până la rece, cel puțin 2 ore.
Dacă supa este prea groasă, mai amestecați puțin bulion. Gustați și adăugați mai multă sare și piper, dacă doriți. Supă de oală în șase boluri largi și puțin adânci. Setați o prăjitură caldă de păstrăv în centrul fiecăruia și prăjituri de top în mod egal cu moreluri marinate.
Stropiți puțin ulei de trufe peste supă în jurul prăjiturilor.