Supă de sparanghel II
Supa de sparanghel II ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de supă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 149 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,79 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți sparanghel, sare, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Supă De Sparanghel Cu Rulouri De Sparanghel Crocante, Supa de sparanghel, lămâie și Orzo din New England Soup Factory, și Supă De Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas mare, combinați apa sau stocul, capetele de sparanghel și verdele de praz separat.
Se încălzește la foc mic și se lasă să fiarbă în timp ce pregătiți restul ingredientelor.
Într-o tigaie medie de sote, încălziți untul și uleiul.
Adăugați prazul 'alb', ceapa și orezul și gătiți până când ceapa începe să se coloreze (aproximativ 8 minute).
Adăugați 1 cană din bulionul cald și gătiți încă 10 minute.
Se strecoară stocul de sparanghel și capetele de praz și se întoarce la oală.
Adăugați conținutul tăvii de sote în bulionul strecurat împreună cu mijlocul sparanghelului și acoperiți parțial oala. Gatiti inca 12 minute.
Transferați supa într-un robot de bucătărie și piure. Strecurați asta înapoi în oală. Condimentează și adaugă sare, piper și suc de lămâie după gust. Între timp, aruncați vârfurile de sparanghel în apă clocotită cu sare și gătiți până se înmoaie (aproximativ 4 minute).
Serviți supa cu câteva vârfuri de sparanghel deasupra pentru garnitură.