Supă de sparanghel II

Supă de sparanghel II
Supa de sparanghel II ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de supă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 149 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,79 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți sparanghel, sare, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Supă De Sparanghel Cu Rulouri De Sparanghel Crocante, Supa de sparanghel, lămâie și Orzo din New England Soup Factory, și Supă De Sparanghel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un vas mare, combinați apa sau stocul, capetele de sparanghel și verdele de praz separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
VerziiVerzii
StocStoc
ApăApă
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se încălzește la foc mic și se lasă să fiarbă în timp ce pregătiți restul ingredientelor.
3
Într-o tigaie medie de sote, încălziți untul și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați prazul 'alb', ceapa și orezul și gătiți până când ceapa începe să se coloreze (aproximativ 8 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
PrazPraz
OrezOrez
5
Adăugați 1 cană din bulionul cald și gătiți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
6
Se strecoară stocul de sparanghel și capetele de praz și se întoarce la oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
StocStoc
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați conținutul tăvii de sote în bulionul strecurat împreună cu mijlocul sparanghelului și acoperiți parțial oala. Gatiti inca 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Transferați supa într-un robot de bucătărie și piure. Strecurați asta înapoi în oală. Condimentează și adaugă sare, piper și suc de lămâie după gust. Între timp, aruncați vârfurile de sparanghel în apă clocotită cu sare și gătiți până se înmoaie (aproximativ 4 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PiperPiper
ApăApă
SareSare
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Serviți supa cu câteva vârfuri de sparanghel deasupra pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
SupăSupă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista