Supă de sparanghel cu șalotă prăjită și Moreluri
Supa de sparanghel cu eșalotă prăjită și Moreluri ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,05 USD pe porție. O porție conține 142 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. Dacă aveți apă, sare și piper, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Sparanghel Prăjit Cu Favas Și Moreluri Proaspete, Fricassee de pui Lemony cu șalotă și Moreluri, și Sparanghel Prăjit Cu Șalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați ceapa, usturoiul și 2 linguri de ulei și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați sparanghelul și gătiți timp de 5 minute, amestecând.
Adăugați bulionul de pui și dați la fiert. Reduceți focul la moderat scăzut și gătiți până când sparanghelul este foarte fraged, aproximativ 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-un castron, înmuiați morelele în apă fierbinte până se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Rotiți pentru a disloca orice nisip; scurgeți și tocați.
Într-o farfurie de plăcintă, aruncați morelele, șalotele, rămânând 1/2 lingură de ulei și câte un vârf de sare și piper.
Coaceți aproximativ 15 minute, sau până când șalotele se înmoaie și se rumenesc ușor.
Lucrând în loturi, curățați supa într-un blender. Întoarceți supa în cratiță și condimentați cu sare și piper. Se toarnă în farfurii de supă, se ornează cu amestecul de ciuperci și se servește.