Supă de sparanghel cu brânză de capră Ierbată

Supă de sparanghel cu brânză de capră Ierbată
Supa de sparanghel cu brânză de capră Ierbată durează aproximativ 58 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 149 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Este adus la tine de Foodnetwork. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, frunze de busuioc, praz și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este destul de bun. Rețete similare includ Supă de sparanghel și praz cu brânză de capră Ierbată, Napoleoni cu brânză de capră Ierbată și sparanghel, și Supă de roșii de vară cu brânză de capră Ierbată.

Instrucțiuni

1
Brânză de capră: tapetați o foaie mică de copt cu hârtie pergament. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Folosind o furculiță, într-un castron mic, combinați brânza de capră și busuiocul până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper, după gust. Folosind o lingură de biscuiți de 1/2 uncie sau o măsură rotundă de lingură pulverizată cu spray de gătit cu ulei vegetal, scoateți brânza de capră în bile și aranjați pe foaia de copt pregătită. Se da la frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 InchPanceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 Inch
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Supă: într-un cuptor olandez sau o cratiță mare, încălziți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul PăstratRoșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați prazul și gătiți, amestecând continuu până se înmoaie, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
5
Adăugați bulionul, sparanghelul și busuiocul. Se condimentează cu sare și piper, după gust. Creșteți căldura la mare și aduceți amestecul la fierbere. Reduceți la foc mic și gătiți până când sparanghelul este fraged, aproximativ 15 minute. Folosind un blender de imersie, amestecați supa până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper, după gust. Păstrați supa caldă la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul PăstratRoșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
6
A servi: puneți supa în boluri puțin adânci și garnisiți cu brânza de capră ierbată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul PăstratRoșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
7
Nota bucătarului: supa poate fi, de asemenea, curățată prin turnare, în loturi, într-un robot de bucătărie sau blender și amestecată până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul PăstratRoșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Vinul este limpede sau palid cu indicii de verde tipice Chardonnay. Mousse-ul este fin și regulat, cu o panglică frumoasă de bule puternice. Primul nas este atât înflorit, cât și fructat, apoi vine note de nuci proaspete și pâine proaspătă. În finisaj există citrice care aduce o impresie frumoasă de netezime și prospețime. Atacul este sincer, asociat cu delicatețe și rotunjime. Prima impresie este dominată de fructe albe proaspete (lămâie și pere) și de flori (salcâm), urmate de note cremoase. În cele din urmă este persistent pe citrice (grapefruit confiat, mandarină și lămâie) și mineralitate, aducând prospețime și eleganță vinului.
DificultateGreu
Gata În58 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Revista