Supă De Sparanghel Cremă

Supă De Sparanghel Cremă
Supa de sparanghel Creamed este un vegetarian supă. Această rețetă face 8 porții cu 234 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți sparanghel, unt, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Sparanghel Cremă, Supă Cremă De Sparanghel Și Praz, și Șuncă cremă și sparanghel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, se sotează ceapa în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați bulionul, sparanghelul și tarhonul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 8-10 minute sau până când sparanghelul este fraged. Se răcește timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
3
Într-un blender sau robot de bucătărie, curățați amestecul de sparanghel, o treime la un moment dat; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Într-un cuptor olandez sau fierbător de supă, topiți untul; amestecați făina, sarea și piperul până se omogenizează. Gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana devin aurii. Adăugați treptat cremă. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Reduceți căldura; amestecați sparanghelul purificat și sucul de lămâie și încălziți-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
5
Se presară cu brânză, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista