Supă De Sparanghel Cremă
Supa de sparanghel Creamed este un vegetarian supă. Această rețetă face 8 porții cu 234 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți sparanghel, unt, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Sparanghel Cremă, Supă Cremă De Sparanghel Și Praz, și Șuncă cremă și sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, se sotează ceapa în ulei până se înmoaie.
Adăugați bulionul, sparanghelul și tarhonul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 8-10 minute sau până când sparanghelul este fraged. Se răcește timp de 10 minute.
Într-un blender sau robot de bucătărie, curățați amestecul de sparanghel, o treime la un moment dat; deoparte.
Într-un cuptor olandez sau fierbător de supă, topiți untul; amestecați făina, sarea și piperul până se omogenizează. Gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana devin aurii. Adăugați treptat cremă. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Reduceți căldura; amestecați sparanghelul purificat și sucul de lămâie și încălziți-l.
Se presară cu brânză, dacă se dorește.