Supă de sparanghel aproape crudă cu iaurt și migdale

Supă de sparanghel aproape crudă cu iaurt și migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de sparanghel aproape crudă cu iaurt și migdale. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 137 calorii. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați iaurt grecesc, suc de lămâie, frunze de mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Încercați Sparanghel și supă de rampă cu iaurt, Cremă De Supă De Sparanghel Cu Iaurt Și Tarhon, și Iaurt mixt de fructe de pădure cu migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Aruncați sparanghelul și uleiul și presărați sare și piper pe o foaie de copt. Prăjiți sparanghelul până la prăjit ușor, dar încă crocant, aproximativ 5 minute. Răciți ușor sparanghelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Combinați 1 cană de apă, sparanghelul, bulionul și sucul de lămâie într-un blender și piureul până la foarte neted, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Transferați supa într-o cratiță grea medie și încălziți supa. Se amestecă menta și coaja de lămâie și se presară cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Împărțiți supa între boluri și garnisiți cu iaurtul grecesc și migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt GrecescIaurt Grecesc
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista