Supă de sparanghel aproape crudă cu iaurt și migdale

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de sparanghel aproape crudă cu iaurt și migdale. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 137 calorii. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați iaurt grecesc, suc de lămâie, frunze de mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Încercați Sparanghel și supă de rampă cu iaurt, Cremă De Supă De Sparanghel Cu Iaurt Și Tarhon, și Iaurt mixt de fructe de pădure cu migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Aruncați sparanghelul și uleiul și presărați sare și piper pe o foaie de copt. Prăjiți sparanghelul până la prăjit ușor, dar încă crocant, aproximativ 5 minute. Răciți ușor sparanghelul.
Combinați 1 cană de apă, sparanghelul, bulionul și sucul de lămâie într-un blender și piureul până la foarte neted, aproximativ 2 minute.
Transferați supa într-o cratiță grea medie și încălziți supa. Se amestecă menta și coaja de lămâie și se presară cu sare și piper.
Împărțiți supa între boluri și garnisiți cu iaurtul grecesc și migdalele.