Supă De Sparanghel

Supă De Sparanghel
Supa de sparanghel ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 118 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare și piper, ceapă, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Este adus la tine de retetele mele. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Supă De Sparanghel Cu Rulouri De Sparanghel Crocante, Supa de sparanghel, lămâie și Orzo din New England Soup Factory, și Supă De Sparanghel.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Scoateți și aruncați capetele dure de sparanghel. Înveliți ușor sparanghelul cu spray de gătit și aranjați într-o tigaie căptușită cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se presară cu 1/2 linguriță. sare kosher și 1/2 linguriță. pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
4
Coaceți la 400 timp de 16 minute sau până se înmoaie și se rumenesc ușor, întorcându-se după 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Între timp, topiți 2 linguri. unt într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare; adăugați ceapa și gătiți, amestecând frecvent, 3 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
7
Adăugați untul rămas și amestecați până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
8
Adăugați cartofi și gătiți, amestecând ocazional, 3 minute. Se amestecă bulionul de pui. Aduceți la fierbere; reduceți focul la mediu și fierbeți 6 minute sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
9
Tăiați sparanghelul în bucăți de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
10
Adăugați sparanghel tocat în supă; gatiti, amestecand ocazional, 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Cârnați Afumați Johnsonville® Complet Gătiți, Tăiați CuburiCârnați Afumați Johnsonville® Complet Gătiți, Tăiați Cuburi
11
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 10 minute.
12
Procesați amestecul de sparanghel, în loturi, într-un blender sau robot de bucătărie 8 până la 10 secunde sau până la omogenizare, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale. Întoarceți amestecul de sparanghel în cuptorul olandez. Gatiti la foc mediu, amestecand ocazional, 5 minute sau pana se incalzeste bine. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
13
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista