Supă De Sparanghel
Supa de sparanghel ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 118 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare și piper, ceapă, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Este adus la tine de retetele mele. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Supă De Sparanghel Cu Rulouri De Sparanghel Crocante, Supa de sparanghel, lămâie și Orzo din New England Soup Factory, și Supă De Sparanghel.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Scoateți și aruncați capetele dure de sparanghel. Înveliți ușor sparanghelul cu spray de gătit și aranjați într-o tigaie căptușită cu folie de aluminiu.
Se presară cu 1/2 linguriță. sare kosher și 1/2 linguriță. pepper.
Coaceți la 400 timp de 16 minute sau până se înmoaie și se rumenesc ușor, întorcându-se după 8 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Între timp, topiți 2 linguri. unt într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare; adăugați ceapa și gătiți, amestecând frecvent, 3 minute sau până se înmoaie.
Adăugați untul rămas și amestecați până se topește.
Adăugați cartofi și gătiți, amestecând ocazional, 3 minute. Se amestecă bulionul de pui. Aduceți la fierbere; reduceți focul la mediu și fierbeți 6 minute sau până când cartofii sunt fragede.
Tăiați sparanghelul în bucăți de 1/4 inch.
Adăugați sparanghel tocat în supă; gatiti, amestecand ocazional, 4 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 10 minute.
Procesați amestecul de sparanghel, în loturi, într-un blender sau robot de bucătărie 8 până la 10 secunde sau până la omogenizare, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale. Întoarceți amestecul de sparanghel în cuptorul olandez. Gatiti la foc mediu, amestecand ocazional, 5 minute sau pana se incalzeste bine. Condimentează cu sare și piper după gust.