Supă de spanac, cartofi și nucșoară
Supa de spanac, cartofi și nucșoară ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 135 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, nucșoară măcinată, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 90%. Rețete similare sunt Spanac și nucșoară cannelloni, Paste cu spanac, nucșoară și creveți, și Spanac ofilit cu unt de nucșoară.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa pana se inmoaie.
Într-o cratiță, aduceți apa la fierbere. Reduceți căldura la minim și dizolvați cubul de bulion în apă.
Într-un blender sau robot de bucătărie, amestecați ceapa, spanacul, cartofii, nucșoara și aproximativ 2 căni de bulion până când sunt groase și netede.
Amestecați amestecul de cartofi în cratiță cu bulionul rămas. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute. Amestecați laptele și continuați să gătiți 10 minute. Condimentează cu sare, piper și mai multă nucșoară după gust. Astfel, supa este completă.