Supă De Spanac

Supă De Spanac
Supa de spanac Dip ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 177 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,35 USD pe porție. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Mergeți la magazin și ridicați bagheta, usturoiul, ceapa și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Spanac La Cuptor Și Dip De Anghinare, Pâine Cu Spanac La Cuptor, și Avocado spanac și Anghinare Dip.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță de 3 litri, topiți untul la foc mediu. Gatiti ceapa si usturoiul in unt 4 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se amestecă bulionul, spanacul, ardeii prăjiți și spanacul; gatiti pana se incalzeste bine. Completați fiecare porție cu felie de baghetă prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baie De SpanacBaie De Spanac
BaguetteBaguette
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții12
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista