Somonul și supa de orez sălbatic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 474 calorii, 13g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $ 4.07 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați somon, busuioc, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma orezul sălbatic gătit, puteți urma acest fel principal cu Orez sălbatic și fursecuri uscate de afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Orez Sălbatic, Pui De Orez Sălbatic, și Pudră de porumb cu orez sălbatic pentru rețete similare.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.