Supă de sfeclă și roșii cu chimen
Supa de sfeclă și roșii cu chimen ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 39 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 30 și costă 31 de cenți pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de pastă de roșii, ulei de măsline, CR-uri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Supă de sfeclă și roșii cu chimen, Supă de roșii de grădină cu chimen, și Cina in seara asta: Chile - supa de rosii cu chimen si scortisoara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, acoperiți sfecla cu apă. Se aduce la fierbere și se gătește la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 1 oră; dacă este necesar, adăugați mai multă apă pentru a menține sfecla acoperită.
Se scurge sfecla și se lasă să se răcească ușor, apoi se curăță și se toacă grosier.
Ștergeți cratița și încălziți uleiul de măsline în ea.
Adăugați șalotele și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați roșiile și sfecla tocată, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până când roșiile își eliberează sucurile, aproximativ 5 minute.
Adăugați 1 linguriță de chimen și gătiți, amestecând, până la parfum, aproximativ 1 minut. Se amestecă bulionul de legume și pasta de roșii și se aduce la fierbere. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 10 minute.
Puree supa în loturi într-un robot de bucătărie. Reîncălziți supa în cratiță și condimentați cu sare și piper.
Puneți supa în boluri și acoperiți cu păpuși de crme frache.
Se presară cu puțin chimen și pătrunjelul și se servește.