Supă De Sfeclă Prăjită Cu CR Aproxme Fra Aprox. Che
Supa de sfeclă prăjită cu CR fra fra fra fra ar putea fi doar supa pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 282 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 2 și costă $1.52 pe portie. Dacă aveți piper măcinat, unt, CR fra fra fra FRA, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Supă de sfeclă prăjită cu CR Aproxme fra aprox. che, Ciorbă de sfeclă prăjită cu cimbru, lămâie și CR Aproxme fra aprox. che, și Supă prăjită de dovleac cu cremă Fraiche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.înfășurați sfecla în folie și prăjiți până se înmoaie când este străpunsă cu furculița, aproximativ 1 oră. Mișto. Cojiți sfecla.
Tăiați 1/4 din 1 sfeclă în cuburi de 1/4 inch; rezervă pentru garnitură.
Tăiați sfecla rămasă în bucăți de 1/2 inch. Topiți untul cu ulei într-o cratiță medie grea la foc mediu-mare.
Adăugați prazul, ceapa și țelina și gătiți până începe să se rumenească, amestecând frecvent, aproximativ 13 minute. Se amestecă ghimbir, ienibahar, piper alb și bucăți de sfeclă de 1/2 inch. Gatiti pana cand legumele incep sa se lipeasca de fundul oalei, amestecand frecvent, aproximativ 7 minute.
Adăugați 2 căni de apă, frunze de dafin, crenguță de cimbru și crenguță de pătrunjel. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți până când legumele sunt foarte fragede, aproximativ 25 de minute.
Îndepărtați frunza de dafin, crenguța de cimbru și crenguta de pătrunjel. Se răcește ușor supa. Lucrând în loturi, supă de piure în blender cu smântână. Condimentează după gust cu sare și piper. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește ușor, se acoperă și se dă la frigider.Reîncălziți ușor supa (nu fierbeți). Împărțiți între 2 boluri.
Garnisiți fiecare cu 1 lingură crme frache.
Se presară cu cuburi de sfeclă rezervate.