Supă De Sfeclă Prăjită Cu CR Aproxme Fra Aprox. Che

Supă De Sfeclă Prăjită Cu CR Aproxme Fra Aprox. Che
Supa de sfeclă prăjită cu CR fra fra fra fra ar putea fi doar supa pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 282 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 2 și costă $1.52 pe portie. Dacă aveți piper măcinat, unt, CR fra fra fra FRA, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Supă de sfeclă prăjită cu CR Aproxme fra aprox. che, Ciorbă de sfeclă prăjită cu cimbru, lămâie și CR Aproxme fra aprox. che, și Supă prăjită de dovleac cu cremă Fraiche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°.înfășurați sfecla în folie și prăjiți până se înmoaie când este străpunsă cu furculița, aproximativ 1 oră. Mișto. Cojiți sfecla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați 1/4 din 1 sfeclă în cuburi de 1/4 inch; rezervă pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
3
Tăiați sfecla rămasă în bucăți de 1/2 inch. Topiți untul cu ulei într-o cratiță medie grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați prazul, ceapa și țelina și gătiți până începe să se rumenească, amestecând frecvent, aproximativ 13 minute. Se amestecă ghimbir, ienibahar, piper alb și bucăți de sfeclă de 1/2 inch. Gatiti pana cand legumele incep sa se lipeasca de fundul oalei, amestecand frecvent, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați 2 căni de apă, frunze de dafin, crenguță de cimbru și crenguță de pătrunjel. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți până când legumele sunt foarte fragede, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6
Îndepărtați frunza de dafin, crenguța de cimbru și crenguta de pătrunjel. Se răcește ușor supa. Lucrând în loturi, supă de piure în blender cu smântână. Condimentează după gust cu sare și piper. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește ușor, se acoperă și se dă la frigider.Reîncălziți ușor supa (nu fierbeți). Împărțiți între 2 boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Garnisiți fiecare cu 1 lingură crme frache.
8
Se presară cu cuburi de sfeclă rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista