Supă De Sfeclă Prăjită Cu CR Aproxme Fra Aprox. Che

Supă De Sfeclă Prăjită Cu CR Aproxme Fra Aprox. Che
Supa de sfeclă prăjită cu CR fra fra fra fra ar putea fi doar supa pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 282 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 2 și costă $1.52 pe portie. Dacă aveți piper măcinat, unt, CR fra fra fra FRA, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Supă de sfeclă prăjită cu CR Aproxme fra aprox. che, Ciorbă de sfeclă prăjită cu cimbru, lămâie și CR Aproxme fra aprox. che, și Supă prăjită de dovleac cu cremă Fraiche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°.înfășurați sfecla în folie și prăjiți până se înmoaie când este străpunsă cu furculița, aproximativ 1 oră. Mișto. Cojiți sfecla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Tăiați 1/4 din 1 sfeclă în cuburi de 1/4 inch; rezervă pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
3
Tăiați sfecla rămasă în bucăți de 1/2 inch. Topiți untul cu ulei într-o cratiță medie grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Adăugați prazul, ceapa și țelina și gătiți până începe să se rumenească, amestecând frecvent, aproximativ 13 minute. Se amestecă ghimbir, ienibahar, piper alb și bucăți de sfeclă de 1/2 inch. Gatiti pana cand legumele incep sa se lipeasca de fundul oalei, amestecand frecvent, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați 2 căni de apă, frunze de dafin, crenguță de cimbru și crenguță de pătrunjel. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți până când legumele sunt foarte fragede, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Îndepărtați frunza de dafin, crenguța de cimbru și crenguta de pătrunjel. Se răcește ușor supa. Lucrând în loturi, supă de piure în blender cu smântână. Condimentează după gust cu sare și piper. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește ușor, se acoperă și se dă la frigider.Reîncălziți ușor supa (nu fierbeți). Împărțiți între 2 boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Garnisiți fiecare cu 1 lingură crme frache.
8
Se presară cu cuburi de sfeclă rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista