Supă de scoici și ciuperci cu ghimbir și praz
Supa de scoici și ciuperci cu ghimbir și praz ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 107 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ciuperci de stridii, ghimbir, praz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Supă De Ciuperci De Pui Cu Praz, Supă de dovleac cu pui și praz fiert cu ghimbir, și Supă proaspătă de ghimbir, ciuperci și busuioc.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Tăiați subțire scoicile în cruce.
Întindeți-le în 4 farfurii de supă rezistente la cuptor. Topiți untul într-o cratiță medie.
Ungeți scoicile cu o parte din unt și condimentați cu sare și piper.
Adăugați ciupercile în untul rămas în cratiță. Se condimentează cu sare și piper și se gătește la foc moderat până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Adăugați prazul și ghimbirul și gătiți, amestecând, până se ofilesc, aproximativ 3 minute.
Adăugați stocul și aduceți la fierbere. Se condimentează cu sare. Păstrați fierbinte.
Coaceți scoicile la cuptor pentru aproximativ 30 de secunde sau până când bolurile sunt fierbinți.
Se toarnă supa fierbinte peste scoici, se ornează cu coriandru și se servește.