Supa de scoici în stil grecesc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 358 calorii, 13g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de scoici, scoici cu gât mic, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Scoici / Supă Miso De Scoici, Dip De Scoici În Stil New England, și Supă De Scoici În Stil New England pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați ceapa, sarea și usturoiul; saut 4 minute. Se amestecă roșiile; gatiti 8 minute, amestecand ocazional. Se amestecă 3 căni de apă, vin și suc de scoici; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Scoici
Usturoi
Tomate
Ceapă
Apă
Sare
Vin
3
Adăugați scoici în tigaie. Acoperiți și gătiți 10 minute sau până când scoicile se deschid; aruncați orice coajă nedeschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Paste
Scoici
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se ia de pe foc. Se amestecă pătrunjelul, oregano și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Pătrunjel
5
Așezați 1/2 cană de paste în fiecare din cele 6 boluri de supă; polonic 5 scoici și aproximativ 1 cană bulion peste fiecare porție. Completați fiecare porție cu 1 lingură de brânză.
Scoici în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.