Supă De Scoici În Stil Grecesc

Supă De Scoici În Stil Grecesc
Supa de scoici în stil grecesc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 358 calorii, 13g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de scoici, scoici cu gât mic, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Scoici / Supă Miso De Scoici, Dip De Scoici În Stil New England, și Supă De Scoici În Stil New England pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați ceapa, sarea și usturoiul; saut 4 minute. Se amestecă roșiile; gatiti 8 minute, amestecand ocazional. Se amestecă 3 căni de apă, vin și suc de scoici; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De ScoiciSuc De Scoici
UsturoiUsturoi
TomateTomate
CeapăCeapă
ApăApă
SareSare
VinVin
3
Adăugați scoici în tigaie. Acoperiți și gătiți 10 minute sau până când scoicile se deschid; aruncați orice coajă nedeschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
ScoiciScoici
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se ia de pe foc. Se amestecă pătrunjelul, oregano și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
PătrunjelPătrunjel
5
Așezați 1/2 cană de paste în fiecare din cele 6 boluri de supă; polonic 5 scoici și aproximativ 1 cană bulion peste fiecare porție. Completați fiecare porție cu 1 lingură de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
BulionBulion
ScoiciScoici
PastePaste
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Scoici în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista