Supă de scoici pentru o mulțime
Clam Chowder for a Crowd este o rețetă americană care servește 65. O porție conține 164 calorii, 8g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Dacă aveți lapte evaporat, cartofi, scoici și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce este destul de rău. Pulbere De Scoici Întregi 30, Supă De Scoici, și Supă de scoici pentru unul sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
În două vase, aduceți apă și sare la fierbere. Adăugați cu grijă cartofii; gatiti pana se inmoaie (nu scurgeti). Într-o altă tigaie mare, călește ceapa în unt până se înmoaie.
Adăugați ceapă și morcovi în amestecul de cartofi; se încălzește.
Scurgeți scoicile, dacă doriți.
Adăugați scoicile, laptele, pătrunjelul și piperul în amestecul de legume; se încălzește. Chiar înainte de servire, amestecați slănina.
Vin recomandat: Chardonnay, Băutură Alcoolică, 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Riesling, Conserve Piersici, Scurse, Tipul Elementului De Meniu
Chardonnay, băutura alcoolică și vinul alb sunt alegeri excelente pentru pudra de scoici. Chowder poate beneficia de un alb crocant pentru a tăia bulionul bogat și cremos - sau puteți merge mare sau puteți merge acasă cu un Chardonnay bogat și untos. Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay
Notele tinere de lămâie și caprifoi sunt stratificate peste pepene copt, nucșoară și cuișoare. Percepția dulceaței este derivată din maturitatea fructelor, îmbătrânirea pe drojdie de drojdie agitată în mod regulat în prezența stejarului francez îmbătrânit.