Supă de scoici III
Clam Chowder III necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 576 calorii, 13g de proteine, și 42G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare, țelină, piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 49%. Încercați Scoici și supă de Cod, Supă de scoici, și Supă De Scoici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender, combinați ceapa, usturoiul și suficientă apă pentru a face o pastă netedă. Pune deoparte.
Într-o oală mare, combinați cartofii, țelina, sarea, piperul, amestecul de ceapă și sucul din scoici. Măriți cu suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura și fierbeți până când cartofii sunt moi, 20 de minute.
Se amestecă jumătate și jumătate și zahăr.
Combinați untul topit și făina, apoi amestecați în supă. Gatiti si amestecati pana se ingroasa. Se amestecă scoici și se ajustează condimentele.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Scoicile pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este de la A La Z Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.