Supă De Scoici Din New England

New England supă de scoici ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Pentru $ 2.54 pe portie, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 995 calorii, 28G de proteine, și 60g de grăsime. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de pachet de cimbru, ceapă, scoici de piatră de cireș și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Încercați Meu Cel Mai Bun New England Supă De Scoici, Supă De Scoici Din New England, și Supă De Scoici Din New England pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați scoicile și 1 cană de apă într-un vas mare. Acoperiți și așezați la foc mare și gătiți scoicile timp de 6 până la 7 minute. Descoperiți și scoateți scoicile deschise.Acoperiți din nou oala și continuați să gătiți scoicile care nu s-au deschis încă. Gatiti scoicile inca 2-3 minute. Opriți focul și aruncați scoicile care nu s-au deschis. Se strecoară lichidul din oală printr-o strecurătoare de plasă căptușită cu un filtru de cafea și se rezervă.
Tăiați gros scoici și rezervați.
Stropiți câteva picături de ulei de măsline în fundul vasului cu scoici și aruncați slănina. Aduceți tigaia la foc mediu. Când slănina a lăsat multă grăsime și a devenit maro și crocantă, aruncați ceapa și condimentați ușor cu sare. Gatiti ceapa pana cand sunt foarte moi si aromate, dar nu au culoare, 7-8 minute.
Adăugați cartofii și gătiți încă 5 minute.
Presărați făina peste ceapa și amestecul de cartofi și amestecați pentru a combina. Treceți treptat în sucul de scoici rezervat. Când sucul de scoică a fost amestecat și nu există bulgări, amestecați laptele și smântâna grea și aruncați frunzele de dafin și cimbru. Gustați pentru condimente și ajustați dacă este necesar. Se aduce la fierbere și se reduce la foc mic și se fierbe până când cartofii sunt fierți, 10 până la 15 minute.
Aruncați scoicile rezervate. Gustați și re-condimentați dacă este necesar și adăugați sos fierbinte dacă utilizați.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Scoici în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.