Manhattan Scoica Chowder ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 146 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 84 cenți pe porție, veți obține o supă care servește 6. Un amestec de morcovi, ceapă, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 260 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, ceea ce e bine. Încercați Supă De Scoici Din Manhattan, Supă De Scoici Din Manhattan, și Supă De Scoici Din Manhattan pentru rețete similare.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este GEN5 Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.