Supă de scoici cu Pernod și cimbru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați Ciorba de scoici cu Pernod și cimbru. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă $1.36 pe portie. O porție conține 477 calorii, 4G de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de piper, frișcă, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Supă De Scoici, Supă De Scoici, și Supă Consistentă De Scoici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu.
Adauga ceapa, si saut 4 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați cartofi și gătiți 4 minute.
Adăugați scoici și gătiți 2 minute. Se amestecă frisca. Acoperiți și reduceți căldura; fierbeți 20 de minute.
Se amestecă Pernod, cimbru, sare și piper. Acoperiți și fierbeți încă 10 minute.