Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de scoici. Această rețetă servește 4 și costă 3,05 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 275 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, acompaniament: biscuiți de stridii cu ierburi, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Scoici, Scallop și Chowder de porumb, și Supă De Pește Și Scoici.
Instrucțiuni
1
Spălați bine prazul într-un castron cu apă rece, apoi ridicați-l și scurgeți-l bine. Gatiti jumatate de praz in unt intr-o cratita grea de 3 litri la foc mic, acoperita, amestecand ocazional, pana cand este foarte moale, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Praz
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
2
În timp ce prazul se gătește, curățați cartoful și tăiați-l în zaruri de 1/3 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Praz
3
Adăugați vin, crenguță de cimbru și piper alb la Praz și fierbeți până când cea mai mare parte a lichidului este evaporată, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Alb
Praz
Cimbru
Vin
4
Adăugați 1/3 cană de cartof (rezervați cartofii tăiați cubulețe într-un castron cu apă rece), 1/2 cană de scoici și suc de scoici, apoi fierbeți, neacoperit, până când cartoful este fraged, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Scoici
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Cartofi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Scurgeți cartofii rămași într-o strecurătoare și gătiți cu morcov, țelină și prazul rămas într-o cratiță de 1 litru până când sunt fragede, aproximativ 5 minute, apoi scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Morcov
țelină
Praz
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Tigaie Cu Sos
6
Gatiti slanina intr-o tigaie la foc moderat, amestecand ocazional, pana cand este crocanta, aproximativ 3 minute, si transferati pe prosoape de hartie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
7
Îndepărtați și aruncați crenguța de cimbru și supa pur arkulme în 2 loturi într-un blender până se omogenizează foarte mult (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți), apoi transferați într-un castron. Întoarceți supa în cratița curățată, apoi adăugați amestecul de legume, scoicile rămase, laptele și sarea și gătiți la foc moderat (nu lăsați să fiarbă), amestecând, până când scoicile sunt fierte, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Cimbru
Lapte
Sare
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
8
Se servește presărat cu slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
9
Fiecare porție (fără a include biscuiții) conține aproximativ 229 de calorii și 6 grame de grăsime.
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.