Supă de rădăcină de țelină cu slănină și măr verde

Supa de rădăcină de țelină cu slănină și măr verde ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,32 USD pe porție. O porție conține 297 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați mărul granny smith, uleiul de măsline, apa și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 34 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, care este solid. Rețete similare includ Supă de rădăcină de țelină cu slănină și măr verde, Supă cremoasă de rădăcină de mere și țelină cu Cheddar la grătar, slănină și sandviș cu muștar cu miere de mere, și Rădăcină de țelină-clătite de cartofi cu smântână de mere verzi.
Instrucțiuni
Înjumătățiți prazul pe lungime, apoi tocați grosier. Spălați prazul într-un castron cu apă rece, agitându-l, apoi ridicați-l pe prosoape de hârtie și uscați-l.
Gătiți slănina într-o oală grea de 4 litri la foc moderat, rotind ocazional, până când este crocantă, 6 până la 8 minute.
Transferați pe prosoape de hârtie.
Se toarnă toate, cu excepția a 2 lingurițe de grăsime din oală, apoi se adaugă ulei și se gătește prazul la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Adăugați rădăcină de țelină și gătiți, amestecând, 2 minute.
Adăugați apă și bulion și aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți, neacoperit, până când rădăcina de țelină este foarte fragedă, 35 până la 40 de minute.
În timp ce supa fierbe, feliați subțire mărul pe lungime în felii groase de 1/8 inch cu slicer, lucrând în jurul miezului, apoi tăiați feliile în bețe de chibrit de 1/8 inch cu un cuțit. Aruncați ușor cu țelină și frunze de țelină.
Supă pur și simplu în loturi într-un blender până la omogenizare (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți), transferând într-un castron. Întoarceți supa în oala curățată. (Dacă supa este prea groasă, subțire cu 1/2 până la 3/4 cană de apă.) Se amestecă sare, piper și jumătate și jumătate și se gătește la foc moderat, amestecând ocazional, până se încălzește. Se condimentează cu sare, apoi se împarte în 4 boluri și se acoperă cu amestec de mere-țelină și slănină mărunțită grosier.
Supa, fără jumătate și jumătate, poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită complet, descoperită, apoi răcită, acoperită. Reîncălziți la foc moderat, apoi adăugați jumătate și jumătate și gătiți până se încălzește. Se răcește complet slănina, apoi se răcește, învelită în prosoape de hârtie într-o pungă de plastic sigilată. Recrisp într-un preîncălzit 300 cuptor f 6 la 8 minute, sau înveliți într-un prosop de hârtie și recrisp într-un cuptor cu microunde 30 secunde la 1 minut. Pregătiți amestecul de mere-țelină în timp ce reîncălziți supa și strângeți slănina.