Supă de rădăcină de pătrunjel cu Castane Trufate

Supă de rădăcină de pătrunjel cu Castane Trufate
Supa de rădăcină de pătrunjel cu Castane Trufate ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 215 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 8 și costă $7.36 pe portie. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin turcești sau apă, rădăcină de pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Această rețetă este plăcută de 56 de gurmanzi și bucătari. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Supă De Rădăcină De Țelină Cu Varză De Bruxelles Și Castane, Rădăcină De Țelină, Fenicul Și Supă De Cartofi Dulci Cu Pătrunjel De Migdale, și Varză de Bruxelles cu Castane, Pancettan și pătrunjel.

Instrucțiuni

1
Gatiti ceapa si usturoiul in unt intr-o oala mare si grea la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand ceapa este inmuiata si aurie, 6 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați rădăcină de pătrunjel, cimbru, frunze de dafin, piper alb și 3/4 linguriță sare și gătiți, amestecând ocazional, până când rădăcina de pătrunjel începe să se înmoaie, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați apă și bulion și fierbeți, parțial acoperit, până când rădăcina de pătrunjel este foarte fragedă, 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Aruncați cimbru și frunza de dafin și amestecați uleiul. Supă pur și simplu în loturi într-un blender până la omogenizare (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți), transferând într-un castron. Dacă supa este prea groasă, subțire până la consistența dorită cu apă. Se condimentează cu sare, apoi se întoarce în oala curățată pentru a se menține cald, acoperit, până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Radeți castanele cu un feliator cu lamă reglabilă sau un cojitor de legume ascuțit cât mai subțire posibil peste fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
1
Supa, fără castane, poate fi făcută cu 2 zile înainte și răcită, neacoperită, până se răcește, apoi acoperită. Reîncălziți la foc mic, subțierea cu apă, dacă este necesar. Radeți castanele peste supă chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții8
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista