Supă de rădăcină de pătrunjel cu Castane Trufate
Supa de rădăcină de pătrunjel cu Castane Trufate ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 215 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 8 și costă $7.36 pe portie. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin turcești sau apă, rădăcină de pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Această rețetă este plăcută de 56 de gurmanzi și bucătari. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Supă De Rădăcină De Țelină Cu Varză De Bruxelles Și Castane, Rădăcină De Țelină, Fenicul Și Supă De Cartofi Dulci Cu Pătrunjel De Migdale, și Varză de Bruxelles cu Castane, Pancettan și pătrunjel.
Instrucțiuni
Gatiti ceapa si usturoiul in unt intr-o oala mare si grea la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand ceapa este inmuiata si aurie, 6 pana la 8 minute.
Adăugați rădăcină de pătrunjel, cimbru, frunze de dafin, piper alb și 3/4 linguriță sare și gătiți, amestecând ocazional, până când rădăcina de pătrunjel începe să se înmoaie, 8 până la 10 minute.
Adăugați apă și bulion și fierbeți, parțial acoperit, până când rădăcina de pătrunjel este foarte fragedă, 30 până la 40 de minute.
Aruncați cimbru și frunza de dafin și amestecați uleiul. Supă pur și simplu în loturi într-un blender până la omogenizare (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți), transferând într-un castron. Dacă supa este prea groasă, subțire până la consistența dorită cu apă. Se condimentează cu sare, apoi se întoarce în oala curățată pentru a se menține cald, acoperit, până când este gata de servit.
Radeți castanele cu un feliator cu lamă reglabilă sau un cojitor de legume ascuțit cât mai subțire posibil peste fiecare porție.
Supa, fără castane, poate fi făcută cu 2 zile înainte și răcită, neacoperită, până se răcește, apoi acoperită. Reîncălziți la foc mic, subțierea cu apă, dacă este necesar. Radeți castanele peste supă chiar înainte de servire.