Supă De Roșii Înghețate

Nevoie de o supă fără gluten și vegetariană? Supa de roșii înghețate ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 151 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați oregano, ceapă, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați supă de roșii, cum se face supă de roșii / stil restaurant, Supă de roșii Zesty cu parmezan și biscuiți de roșii uscați la soare, și Supă de roșii cu tripă și cârnați (alias supă rămasă: reciclată) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, combinați roșiile prune cu apa, pasta de roșii, ceapa, usturoiul, oregano, ardeiul roșu zdrobit și zahărul granulat. Se fierbe la foc moderat, amestecând de câteva ori, până când roșiile sunt foarte fragede, aproximativ 20 de minute.
Adăugați smântâna și fierbeți timp de 1 minut.
Pureați supa într-un blender și treceți-o printr-o strecurătoare grosieră într-un castron mediu. Condimentează cu sare și piper negru. Dați la frigider supa până la rece, aproximativ 1 oră.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 37
Întindeți roșiile cherry pe o foaie de copt cu margini și aruncați cu uleiul de măsline, zahărul cofetarilor și un vârf mare de sare.
Coaceți aproximativ 10 minute, până când pielea începe să se încrețească.
Transferați roșiile într-un castron și aruncați cu mărarul.
Puneți supa în boluri, garnisiți cu roșiile cherry prăjite și serviți.