Supa de roșii Tex-Mex și brânza la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 539 calorii, 23g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. 95 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la Foodnetwork necesită usturoi, conserve de roșii, bulion de legume și arpagic. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă de roșii Tex-Mex și brânză la grătar, Velveeta Tex Mex Brânză La Grătar, și Burgeri Vegetarieni Tex-Mex La Grătar.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți o tigaie pentru brânza la grătar la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Încălziți o oală de supă medie la foc mediu-mare, adăugați uleiul de măsline și topiți 2 linguri de unt în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați usturoiul, ceapa, chipotle, sosul adobo și puțină sare și piper. Acoperiți parțial oala și gătiți să se înmoaie, aproximativ 10 minute. Se amestecă pasta de roșii și se gătește până se parfumează, 2 minute, apoi se deglazează tigaia cu 2 căni de bulion de pui și se transferă într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
(poate înlocui Mozzarella)
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați roșiile și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
5
Se toarnă supa înapoi în oală și se adaugă restul de stoc. Fierbeți la un balon scăzut în timp ce faceți brânza la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Ungeți ușor 1 parte a feliilor de pâine. Faceți sandvișurile cu brânză și grătiți până când sunt crocante și brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Se amestecă smântâna în supa de roșii și se servește în boluri puțin adânci cu arpagic pentru a garnisi și brânză la grătar pe lateral pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Roșii
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)