Supă de roșii răcită cu condimente indiene cu carne de crab

Supă de roșii răcită cu condimente indiene cu carne de crab
Supa de roșii răcită cu condimente indiene cu carne de crab ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 3,05 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 231 calorii, 13g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de carne de crab, roșii de prune, bulion de legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Supă de roșii condimentată Indian, Supă de roșii prăjită cu năut condimentat Indian și foc, și Supă de pepene verde condimentată cu carne de crab pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Prăjiți toate ingredientele într-o tigaie medie grea la foc mediu până când condimentele se întunecă ușor la culoare și încep să apară, amestecând ocazional, aproximativ 7 minute. Se răcește în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se transferă în moara de condimente și se macină fin.
1
Încălziți uleiul într-o oală mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați țelină, ceapă și morcovi. Saut până când legumele se înmoaie ușor, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
3
Adăugați ghimbir și usturoi și saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
4
Adăugați ardei gras și fenicul. Se amestecă 2 minute pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
FeniculFenicul
5
Adăugați roșiile; gatiti pana cand rosiile se inmoaie si se descompun, amestecand des, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
6
Adăugați bulion și aduceți supa la fiert. Reduceți căldura la mediu; fierbeți până când toate legumele sunt fragede, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
BulionBulion
SupăSupă
7
Adăugați amestecul de condimente măcinate; întoarceți supa la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CondimenteAmestec De Condimente
SupăSupă
8
Scoateți din căldură; acoperiți și abrupți 20 de minute.
9
Așezați sita grosieră peste vasul mare. Lucrând cu 2 căni la un moment dat, strecurați supa în castron, presând lichidul și majoritatea solidelor prin sită. Condimentează supa după gust cu sos de ardei iute, sare și piper. Puneți la frigider supa până la rece, cel puțin 3 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
PiperPiper
SareSare
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
10
Supă de oală în 8 boluri puțin adânci. Împărțiți carnea de crab între boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
11
Se ornează cu felii de ridiche și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
RidicheRidiche
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate67
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista