Supă de roșii prăjită la grătar cu crutoane de parmezan
Supa de roșii prăjită la grătar cu crutoane de parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $3.06 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 500 de calorii, 18g de proteine, și 27G de grăsime. Este perfect pentru Toamna. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei de măsline, piper, brânză parmigiano-reggiano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul granulat, puteți urma acest fel principal cu Shortcakes Cu Căpșuni-Lavandă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Roșii Cu Crutoane De Parmezan, Supă de roșii cu crutoane de parmezan, și Supă de roșii, busuioc și Brie cu crutoane de parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți grătarul pentru gătit direct la foc mic. Preîncălziți o tigaie la grătar la foc mic direct timp de aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Într-un castron mediu combinați roșiile, ceapa, usturoiul, cimbru și ulei și aruncați pentru a acoperi. Folosind clești aranjați toate legumele și ierburile pe tigaia pentru grătar și gătiți la foc mic direct, cu capacul închis cât mai mult posibil, până când cojile de roșii se încrețesc și încep să se rumenească, 20 până la 25 de minute, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Tomate
Usturoi
Ierburi
Ceapă
Cimbru
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
Clește
Bol
3
Transferați roșiile într-o cratiță mare. Continuați să gătiți ceapa, usturoiul și cimbru până când ceapa și usturoiul sunt ușor carbonizate pe toate părțile, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Usturoi
Ceapă
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Adăugați ceapa și usturoiul în cratiță. Aruncați cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Adăugați bulionul de pui în cratiță. Aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți până când roșiile se prăbușesc complet, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Transferați supa într-un blender și piure până când este foarte netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Se toarnă supa printr-o strecurătoare de plasă pentru a îndepărta toate semințele de roșii și pielea. Condimentează cu zahărul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Tomate
Semințe
Zahăr
Sare
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
8
Dacă grătarul are un arzător cu infraroșu deasupra suportului de încălzire, preîncălziți arzătorul la înălțime, cu capacul grătarului deschis. Ungeți o parte a fiecărei felii de pâine. Acoperiți fiecare parte unsă cu aproximativ 1 linguriță de brânză. Folosind clești poziționați feliile de pâine pe suportul de încălzire (spre spate) chiar în fața arzătorului. Gatiti, cu capacul deschis, pana cand branza se topeste si se rumeneste, aproximativ 2 minute. Urmăriți cu atenție, astfel încât brânza să nu ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Brânză
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Clește
9
Scoateți crutoanele din raftul de încălzire. Dacă grătarul dvs. nu are un arzător cu infraroșu, prăjiți crutoanele sub un pui de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
10
Chiar înainte de servire, reîncălziți supa, dacă este necesar, și adăugați busuiocul. Puneți supa în boluri și plutiți crutoanele deasupra.