Supă de roșii prăjită cu zahăr brun cu crutoane Cheddar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de roșii prăjită cu zahăr brun cu crutoane Cheddar. O porție conține 762 calorii, 26g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. 166 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de jumătate de pâine de focaccia, pastă de roșii, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este uimitor. Încercați Supă de roșii cu crutoane Cheddar, Supa de roșii gustoasă a lui Tom cu crutoane de unt maro, și Supă cremoasă de roșii cu crutoane de usturoi cu unt brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Reglați rafturile cuptorului în pozițiile de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pregătiți roșiile: pulverizați o tavă mare de foi cu margini cu un strat uniform de spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
3
Adăugați roșiile scurse și spațiul uniform. Condimentați roșiile după gust cu sare și piper, apoi împărțiți zahărul brun peste vârfurile de roșii. Prăjiți roșiile la cuptor până când zahărul se rumeneste și roșiile s-au micșorat ușor, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Umăr
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scoateți roșiile din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Între timp, pregătiți crutoanele. Într-un castron mare, aruncați pâinea cubată cu ulei de măsline, sare și piper după gust și brânză Cheddar rasă. Masați pâinea astfel încât brânza să adere bine. Întoarceți-vă pe o foaie de copt cu margini și coaceți, amestecând ocazional, până când este bine rumenit și crocant, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Mărunțită
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Crutoane
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Încălziți untul într-un cuptor olandez mare, cu fundul greu, setat la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați șalotă, usturoi și cimbru (dacă folosiți) și condimentați cu sare și piper. Gătiti, amestecând ocazional, până când șalotele sunt translucide, dar nu se rumenesc, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Adăugați pasta de roșii și gătiți, amestecând, până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
4
Adăugați roșii prăjite, lichid de roșii rezervat și suficientă apă pentru a acoperi, aproximativ 3 căni. Aduceți supa la fierbere, reduceți la foc mic și gătiți, amestecând ocazional, până când s-a evaporat puțin lichid, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
5
Lăsați supa să se răcească ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
6
Adăugați jumătate și jumătate și folosiți un blender de mână pentru a amesteca supa până se omogenizează. Alternativ, amestecați supa într-un blender în două loturi. Verificați supa pentru condimente, adăugând mai multă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Jumătate și Jumătate
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Se servește în boluri, garnisite cu o mână de crutoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat