Supă de roșii prăjite cu Halibut și paste proaspete

Supă de roșii prăjite cu Halibut și paste proaspete
Supa de roșii prăjită cu Halibut și Pastan proaspăt este o lactate gratuit rețetă cu 4 porții. O porție conține 467 calorii, 34G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 8,6 USD pe porție, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, roșii cherry, busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Funcționează bine ca un curs principal scump. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Halibut Cu Sos De Roșii Proaspete, Supă de roșii prăjită cu busuioc proaspăt pentru 2, și Supă De Roșii Prăjită Cu Busuioc Proaspăt sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. tapetați o foaie de copt grea cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pentru legume: într-un castron mediu, combinați roșiile, ceapa, rozmarinul, sarea, piperul și usturoiul (dacă utilizați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați uleiul și aruncați până când toate ingredientele sunt acoperite. Aranjați legumele într-un singur strat pe foaia de copt pregătită. Prăjiți până când legumele sunt aurii și fragede, 40 până la 45 de minute. Lucrând în loturi, adăugați legumele prăjite (plus orice sucuri de gătit) și bulionul într-un blender sau robot de bucătărie. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți SotațiCreveți Sotați
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Așezați amestecul de roșii, sarea și piperul într-o cratiță medie. Aduceți la foc mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați halibutul și pastele și gătiți până când pastele sunt fragede și peștele este gătit, 3 până la 4 minute (dacă utilizați paste uscate fierte, amestecați după ce peștele este complet gătit). Se amestecă busuiocul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3
Puneți supa în boluri puțin adânci și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul PăstratRoșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate64
Revista