Supă De Roșii Proaspete
Supa de roșii proaspete ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de supă. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă $1.06 pe portie. O porție conține 58 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Un amestec de piper, țelină, pastă de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Supă De Roșii Proaspete, Supă De Roșii Proaspete, și Supă De Roșii Proaspete.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 30 de minute.
Puneți jumătate din amestecul de roșii într-un blender.
Scoateți bucata centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă într-un castron mare. Repetați procedura cu amestecul de roșii rămas. Se amestecă sare și piper. Polonic 3/4 cana supa în fiecare din cele 6 boluri; top fiecare portie cu 1 lingura iaurt si 1 1/2 lingurite busuioc.