Supă De Roșii Mentolate
Supa de roșii Minty este o vegetarian supă. Această rețetă face 4 porții cu 297 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de baghetă de pâine, sare kosher, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Mazăre Mentolată, Supă de mazăre și cartofi, și Supă de mentă crudă și spanac.
Instrucțiuni
Roșii de bază și înjumătățiți transversal. Lucrând cu 1 roșie la un moment dat, stoarceți jumătățile de roșii peste o sită peste un castron; apăsați ușor sita cu spatele unei linguri de lemn pentru a extrage sucul rămas, rezervând jumătățile de roșii și sucul. Aruncați semințele.
Apăsați jumătățile de roșii prin găurile mari ale unei răzătoare de cutie într-un castron mare; aruncați piei.
Adăugați suc de roșii rezervat în castron. Se amestecă 2 linguri de mentă tocată, 1/2 linguriță sare și oțet.
Așezați usturoiul într-un robot de bucătărie; procesați până se toacă.
Adăugați 1/2 cană frunze de mentă și 1/8 linguriță sare; procesați până se face piure. Cu motorul pornit, turnați treptat ulei prin jgheabul alimentar, procesând până când uleiul este complet încorporat, răzuind părțile laterale, după cum este necesar.
Feliați pâinea transversal în 8 felii.
Întindeți crema de brânză uniform pe 1 parte de felii de pâine.
Așezați pâinea, cu brânza în sus, într-un singur strat pe o foaie de copt. Se fierbe 2 minute sau până devine auriu. Puneți aproximativ 1 cană de supă în fiecare din cele 4 boluri; împărțiți pesto în mod egal între boluri.
Se servește cu pâine prăjită.