Supă de roșii la sfârșitul verii cu fasole de coajă, Inele de calmar și pătrunjel

Supă de roșii la sfârșitul verii cu fasole de coajă, Inele de calmar și pătrunjel
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Supa de roșii de la sfârșitul verii cu fasole de coajă, Inele de calmar și pătrunjel ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 386 calorii, 20g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 14 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, pâine crustă, fasole și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Supa de roșii prăjite la sfârșitul verii Saltie Sandwich Shop cu Fregolan și Kale, Salată De Vară Târzie Cu Porumb Dulce, Fasole Romano Și Macadamia, și Salată de roșii și morcovi la sfârșitul verii pentru rețete similare.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 14 m.
Porții4
Scor De Sănătate77
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista