Supă De Roșii Indiană Ușoară (Saar)
Supa de roșii indiană ușoară (Saar) necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 138 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.05 pe portie, veți obține o supă care servește 4. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați apă, usturoi, ghee și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Rețete similare includ Supă de roșii condimentată Indian, Rasam, Supă Indiană De Roșii, și Dal de spanac și roșii (supă de linte indiană).
Instrucțiuni
Așezați roșiile și 1/2 cană de apă într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde și gătiți la maxim 4 minute în cuptorul cu microunde. Rezervați apa de gătit. Răciți ușor roșiile, curățați-le și aruncați pielea. Procesați roșiile, apa rezervată și usturoiul într-un blender sau robot de bucătărie până se omogenizează.
Topiți ghee-ul într-o tigaie la foc mediu și gătiți semințele de muștar 1 minut. Se amestecă frunzele de curry.
Turnați roșiile procesate și usturoiul în tigaie. Se amestecă restul de 1 cană de apă.
Se amestecă zahărul, boiaua și sarea. Se aduce la fierbere, se reduce focul la minim și se amestecă în coriandru. Continuați să gătiți 5 minute.