Supă De Roșii-Fenicul
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și supă vegetariană? Supa de roșii-fenicul ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 91 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, bulion de pui ) bulion de legume, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Supă de fenicul și roșii, Supă de roșii, fenicul și Crab, și Supă de roșii prăjită cu midii și fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratița de 4 litri, încălziți uleiul la foc mediu. Gatiti fenicul, ceapa si usturoiul in ulei aproximativ 5 minute, amestecand ocazional, pana cand este crocant. Se amestecă roșiile, bulionul, sarea și piperul, rupând roșiile cu lingura.
Se încălzește până la fierbere.
Reduceți căldura. Acoperiți; fierbeți 20 până la 25 de minute sau până când legumele sunt moi.
Se toarnă cu grijă jumătate din amestec în blender. Capac; se amestecă la viteză mare aproximativ 30 de secunde sau până se omogenizează. Reveniți la cratiță. Repetați cu amestecul rămas. Păstrați cald la foc mic până la servire.