Supă De Roșii De Busuioc
Supa de roșii de busuioc ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 331 calorii, 10g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.32 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, bulion de pui, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Încercați Supă De Soare {Supă Galbenă De Busuioc De Roșii}, Supă De Busuioc De Roșii, și Supă de roșii și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Saut ceapa in 2 linguri. ulei fierbinte într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare 9 până la 10 minute sau până se înmoaie.
Adăugați roșiile și bulionul de pui. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu-mic și se fierbe, amestecând ocazional, 20 de minute. Procesați amestecul cu un blender portabil până la omogenizare.
Procesați busuiocul, următoarele 4 Ingrediente, 1/4 cană de apă și restul de 2 linguri. ulei într-un robot de bucătărie până la omogenizare, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale. Se amestecă amestecul de busuioc, zahărul și piperul în supă. Gatiti 10 minute sau pana se incalzeste bine.
Între timp, gătiți okra conform instrucțiunilor pachetului.