Supă de roșii cu sânge de vampir cu Muenster Sammies

Supă de roșii cu sânge de vampir cu Muenster Sammies
Supa de roșii cu sânge de vampir cu Muenster Sammies este o vegetarian felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 408 calorii, 16g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați jeleu de mere, piper măcinat, șaisprezece pumpernickel westphalian de 3 pătrate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sânge De Vampir, Vampire Blood Martini, și Supă De Roșii Afumate Cu Mini Sammies De Brânză La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: tăietori de prăjituri (dovleci, fantome, pisică neagră, lilieci și vrăjitoare), opțional
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
2
Încălziți uleiul de măsline într-o oală cu sos mediu la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați fenicul, ceapa, usturoiul, sarea, semințele de fenicul și piperul zdrobit, dacă utilizați, și gătiți până când legumele se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Scurgeți și rezervați sucul din roșii, apoi zdrobiți ușor roșiile cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
5
Adăugați roșiile, creșteți căldura la mare și gătiți până când încep să se rumenească ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
6
Adăugați sucul de roșii rezervat, bulionul de legume, sucul de roșii și frunzele de busuioc. Se aduce la fierbere, se amestecă, se reduce focul la mediu scăzut, se acoperă și se gătește până când legumele sunt fierte și supa se reduce și se îngroașă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
7
Scoateți oala din aragaz și curățați supa în loturi, cu o imersiune, un blender obișnuit sau un robot de bucătărie. Se amestecă sucul de lămâie și se condimentează cu piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Servește.
9
Pâine prăjită în prăjitor de pâine sau cuptor cu prăjitor de pâine până când este ușor crocant, aproximativ 5 minute (sau mai puțin dacă folosiți un prăjitor de pâine.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru PetreceriFlori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru Petreceri
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Întindeți o parte a fiecărei felii de pâine cu jeleu de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De MereJeleu De Mere
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
11
Puneți brânza peste jeleul de mere, deasupra cu felia de pâine rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De MereJeleu De Mere
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
12
Tăiați după cum doriți.
13
Garnisiți după dorință.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista